Новини
Награждаване на победителите в конкурса „Моята Любима Мебел“ 2018
16.05.2018

По време на Официалното награждаване на победителите в конкурса за детска рисунка: „Моята Любима Мебел “ 2018, на 28 април 2017г. /събота/, 12:00 часа, в Централното Фоайе на Интер Експо Център, бяха наградени шестнадесетте победители.

 

 

Г-жа  Диана Василева – асистент в Лесотехническия университет и представител на организаторите от Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост, връчиха награди и грамоти на на заелите първи места участници.

 

 

Благодарим за отличените рисунки на нашето експертно жури, в лицето на:

 

 

гл.ас. д-р Рангел Чипев

 

Преподавател по "Цветознание" в Лесотехнически университет, доктор по "Изкуствознание и изобразителни изкуства", завършил магистърска програма "Интериорен и екстериорен дизайн" и специалност "Индустриален дизайн" в Национална художествена академия, работи като интериорен дизайнер на свободна практика.

 

 

инж. Илияна Стоилова

 

Завършва бакалавър "Инженерен дизайн" (Интериор и дизайн за мебели) в Лесотехнически университет – София. Основател на Ателие Трион.

 

 

докторант стенопис Таня Михайлова

 

Завършва Национална художествена академия, специалност Сценография, а по-късно "Теория и практика на художественото образование". Докторант специалност "Стенопис".  Основател на Ателие Трион.

 

 

На Вас мили участници, желаем неспирно да творите, носейки радост и настроение.

Успех занапред и нека един ден нарисуваното се превърне в  реалност и ваша бъдеща професия!

 

 

Източник: БКДМП

Снимков материал: БКДМП