Новини
Нови възможности по норвежки финансов механизъм
09.07.2018

В Българска стопанска камара бе проведено информационно събитие, част от поредицата събития за разясняване на механизмите на наскоро обявената за България Програма "Бизнес развитие, иновации и малки и средни предприятия", част от норвежкия финансов механизъм. Програмната схема за периода 2014 – 2021 г. е на стойност 28.5 милиона евро.

 

 

През новия финансов период в България ще бъдат финансирани проекти на малки и средни предприятия (МСП) в сферата на зелените иновации и бизнеса.

 

 

Събитието бе открито от г-жа Маргарита Попова, главен секретар и зам.-председател на Българска стопанска камара. Информацията представиха г-жа Венцеслава Янчовска, мениджър на Иновация Норвегия за България и г-жа Галина Василева, програмен координатор, Иновация Норвегия. В препълнената зала се събраха представители на бизнеса и членове на БСК.

 

 

Представителите на Иновация Норвегия отговориха на многобройни въпроси и обясниха грантовите условия като дадоха насоки за кандидатстване на фирмите.

 

 

Поради изключително засиления интерес от страна на бизнеса на 2 юли, от 15:00 ч. ще се проведе втора подобна среща в залата БСК.

 

 

Повече информация за програмата можете да намерите ТУК.

 

 

Източник: БСК

Снимков материал: БСК