Новини
Обръщение на Изпълнителения Директор на Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост
12.03.2013

Елица Ненчева

Изпълнителен Директор на БКДМП

 

 Уважаеми Колеги,

 

През изминалите няколко месеца Управителния и Контролния Съвет, и екипът на БКДМП положихме и продължаваме да полагаме огромни усилия за Вашето максимално добро и резултатно представяне на единствените за България специализирани изложби „Светът на мебелите” и „Техномебел“. За първи път в историята на изложението УС на БКДМП договори с Булгарреклама по-ниски цени на наемна площ и нова рекламна стратегия със силен акцент, както към търговските вериги, така и към крайният потребител.

Екипът на БКДМП, чрез партньорски организации, държавни институции и търговски контакти, покани целенасочено настоящи и потенциални партньори на изложителите.  Към момента са потвърдени

 посещения на бизнес делегации от Израел, Великобритания, Франция, Гърция, Германия, Италия, Румъния и Турция. Всички сме притеснени от сложната политическа и социална обстановка, но именно в такъв момент трябва да акцентираме върху реклама и търсене на нови пазари. В рамките на няколко месеца успяхме да установим добър диалог и да поставим нашите конкретни искания пред министерства, агенции и организации. Към дата 26/02 не можем да кажем категорично дали всички те ще изпълнят поетите ангажименти и дали ще има приемственост и последователност в управлението. От всички нас зависи дали имаме готовност да покажем на обществеността, че българска дървообработваща и  мебелна промишленост има и тя работи въпреки всички трудности.

Нека покажем веднъж, че обединени можем да бъдем силни.

Станете част от „Светът на мебелите“ и „Техномебел“, за да създадем един истински форум, който да стане реална предпоставка за изграждане на вашите партньорства .

Ние ще доведем клиентите при изложителите  – СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ ТЯХ! А защо да не направим „Светът на мебелите” най-голямото мебелно изложение на Балканите?