Новини
Обучение на тема „Практически инструменти за успешни продажби на чужди пазари“
13.03.2015

 

Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост съвместно с ИЧЕ – Агенция за подпомагане и интернационализация на италианските предприятия в чужбина и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира обучение на тема "Практически инструменти за успешни продажби на чужди пазари – опита на италианските фирми от сектор дървообработване и мебелна промишленост”.

 

Обучението ще се проведе от 09.30 ч., на 24 март 2015 г. в гр. Пловдив, хотел „Рамада Пловдив Тримонциум“, зала „Проф. Арх. Йолов”.

Инициативата е насочена към МСП от мебелната и дървообработващата индустрия, като целта е да се формират практически умения в предприемачите за успешно представяне на български стоки и услуги на европейския и външни пазари.

По време на обучението ще бъдат разгледани следните теми:

  •    Създаване и управление на експортен консорциум

  •    Маркетингови инструменти и подготовка за излизане на чужди пазари

  •    Дизайнът като конкурентно предимство. 

 

Лектори на обучението ще бъдат италианските експерти:

Проф. ПИЕТРО БРУНЕЛИ, експерт по психология и социология на потреблението – от 90-те години извършва консултантска дейност и обучение по маркетинг.

Г-н АЛЕСАНДРО АДАРИ, експерт в сферата на интернационализацията и бизнес мрежите,  допринесъл за учредяването на редица фирмени сдружения, сред които и такива в областта на обзавеждането и на дизайна на фирмени експортни стоки.

 

Участието в обучението е безплатно. При проявен интерес от Ваша страна, моля да заявите участието си, като ни изпратите до 19 март 2015 г. попълнена приложената регистрационна форма на e-mail: r.pesheva@timberchamber.com

 

Регистрационна форма, покана, програма – изтегли