Новини
Организираме уебинар „Как да разпознаем бърнаута и какво можем да направим като организация“
23.02.2023

БКДМП организира съвместно с HR мениджъра Георги Млеканов уебинар на тема „Как да разпознаем бърнаута и какво можем да направим като организация“, който ще се проведе виртуално на 09 март 2023 г. от 14.00 ч.

 По време на онлайн събитието участниците ще научат повече за:

  • Предпоставки, които водят до бърнаут и причините за появата му
  • Симптоми, по които да разпознаете състоянието: индивидуално и в организацията
  • Индикатори за определяне на професионално прегаряне
  • Подходи за превенция: индивидуални и в организацията

 Уебинарът е подходящ както за собственици и управители на компании, така и за мениджъри и HR професионалисти, които ще научат повече как да организират работата в екипа си така, че да предпазят служителите си от професионално прегаряне и да се грижат добре за тяхното благосъстояние и психично здраве.

Георги Млеканов е HR мениджър във Мебелни фабрики „Колорадо“, магистър по организационна психология, като в последните 10 години се занимава с обучение, управление и развитие на персонал, както търговски така и производствен. Има богат опит във воденето на обучения и обучителни сесии, дискусионни групи и други групови активности. Работил е по изграждане, управление и задържане на екипи. За последните години е провел над 70 присъствени и онлайн обучения, а преминалите неговите курсове са над 1000 души от средния и висш мениджмънт.

Повече информация за уебинара и линк за срещата членовете на БКДМП ще получат по имейл.