Новини
Организират безплатно събитие за най-новите технологии за изкуствен интелект
12.01.2024

Нашите партньори от БСК информират за събитието Human Centric AI for accelerated digital transformation, което ще се проведе на 18-19 януари в Брюксел, като има вариант и за онлайн участие. Фокусът ще бъде върху изкуствения интелект за ускоряване на дигиталната трансформация и дава възможност за участие както в информационни семинари, така и b2b срещи.  Участието е напълно безплатно.

Събитие предоставя уникална възможност за свързване на компании, европейски центрове за цифрови иновации и изследователски центрове от голям брой европейски страни. То дава и шанс за генериране на нови бизнес контакти, за намиране на технологични и научноизследователски партньори. Участниците ще получат информация за най-напредналите технологии и  най-новите тенденции и възможности в екосистемата AI for Good.

Линк за регистрация:

https://humancentric-ai.b2match.io/

Повече информация на  сайта на БСК: https://www.ierc.bia-bg.com/event-details/human-centric-ai-for-accelerated-digital-transformation

За въпроси и повече информация за събитието може да се свържете с г-жа Миряна Недева, 02/932 09 34, m.nedeva@bia-bg.com.