Новини
Откриване на най-големите изложения в страната за дървообработващата и мебелната промишленост Светът на мебелите и Техномебел 2015
07.05.2015

Министърът на икономиката Божидар Лукарски откри най-големите изложения в страната в сектора на дървообработващата и мебелната промишленост Техномебел и Светът на мебелите.

 

Тази година изложенията ще посетят чуждестранни купувачи от Англия, Гърция, Йордания, Босна и Херцеговина, Германия, Йордания, Белгия, Катар, Италия, Ирак. Министър Лукарски подчерта, че участието на редица бизнес делегати и установяването на международни бизнес партньорства е важна крачка към засилването на конкурентостта на българските малки и средни предприятия и тяхната успешна реализация на външните пазари.

 

По време на официалното откриване приветствени слова с пожелания за успешно представяне към участниците в изложенята отправиха г-жа Мариета Захариева, изпълнителен директор на ИАНМСП, г-н Стоян Стоянов, председател на УС на БКДМП, г-н Стамен Янев, изпълнителен директор на БАИ,  и Ивайло Иванов, управител на Интер Експо Център.

 

Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост е съорганизатор на изложенията в партньорство с Интер Експо Център. Двете събития ще се проведат в рамките на 21 – 25 април и ще бъдат домакини на редица събития и участници от Източна и Централна Европа. Общият брой на компаниите е 150, като те ще представят над 300 фирми от 29 страни върху площ от 12 хил.кв.м.

 

На Техномебел посетителите ще могат да видят широка гама от продукти, нови технологии и тенденции в сферата на дървообработването и мебелното производство, а Светът на мебелите предлага всички видове мебели и мебелни аксесоари в различни стилове и дизайни.

 

Програма на съпътстващите събития може да прегледате тук

 

 Покана за свободен вход