Новини
Партньори сме на събитието Retail & Manufacturers Community Day
13.02.2024

Камарата е партньор на събитието Retail & Manufacturers Community Day, което се организира от сп. Enterprise на 28.02 в Interpred-WTC София.

Retail &Manufacturers Community Day е платформа за търговци и производители, чрез която те да научат повече за иновациите в двата сектора, как да се доближат до потребителите и за технологиите, които променят света.

С лекциите и данните, които ще бъдат представени на събитието, търговците и представителите на индустрията ще са по-подготвени да посрещнат предизвикателствата и да се радват на дългосрочни взаимоотношения с клиенти и други партньори.

Участниците в събитието ще научат повече за:

  • Актуалните тенденции и прогнози за бъдещето на търговския сектор и индустриите;
  • Зелената трансформация, въглеродният данък и как това ще се отрази на веригите на доставки;
  • Как брандът влияе на потребителското преживяване и лоялността;
  • Как най-новите технологии, вкл. изкуственият интелект (AI), могат да се внедрят в индустриите;
  • Как се изграждат партньорства със създатели на съдържание и между индустриите.

Събитието е подходящо за представители на производители и вносители, търговски вериги, търговци и дистрибутори, браншови организации, финансови компании и т.н. Участниците ще дискутират фундаментални теми, като поведението на потребителите в криза, устойчиво развитие на бизнесите, привличане на все по-влиятелното поколение Z и тенденции в потребителското изживяване през 2024 г.

Информация за условията за участие за членове на Камарата е изпратена по имейл. Повече за събитието и за регистрация: https://retailsummit.enterprise.bg/