Новини
Повече компании и пълни зали очакват посетителите на Техномебел и Светът на мебелите в Интер Експо Център
04.05.2016

Над 70% от фирмите в Светът на мебелите са български производители

 

Интересът към най-големите изложения за мебелната индустрия в България е изключително голям тази година. Техномебел и Светът на мебелите, организирани от Интер Експо Център съвместно с Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост (БКДМП), ще се проведат от 19 до 23 април.

 

През 2016 г. за първи път изложенията заемат всички шест изложбени зали на Интер Експо Център. Изложителите на Светът на мебелите са с 30% повече, като по-голяма част от тях са българските производители. Освен по-големият брой участващи компании, посетителите могат да видят най-новите продукти и актуални тенденции в интериорния дизайн и мебелното производство.

 

Техномебел и Светът на мебелите се утвърдиха като най-значимия форум в България за  мебели, машини, материали и аксесоари за производството им, който обединява българската мебелна индустрия.

 

На Техномебел ще бъдат представени модерна техника за обработка на дървесина и производство на мебели, най-новите декори на плочи, плотове, фолиа и кантове, функционални и ергономични механизми, дизайнерски обков, кухненски уреди за вграждане и много други продукти.  Светът на мебелите представя пълна палитра от всички видове мебели и мебелни аксесоари. Изложенията са форум за генериране на нови идеи в интериорния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането и отговарят на всички вкусове, съчетавайки различни стилове – класическо и модерно обзавеждане, бутикови и дизайнерски мебели. Посетителите могат да направят най-подходящия избор за своя дом или бизнес, да се вдъхновят с нови идеи от водещи български производители и представителите на чуждестранни марки.

 

От 2012 г. Техномебел и Светът на мебелите се провеждат  заедно, предоставяйки на бизнеса и крайния потребител възможността да види всичко за мебелната индустрия на едно място. Последното издание на двете изложения беше посетено от 9500 души от България и 29 други държави. В изложенията участваха 157 фирми, които представиха своите продукти и услуги на площ от 12 хил. кв.метра.

 

Всичко за изложенията ще видите на http://technomebel.bg/bg и http://furnitureexpo.bg/bg