Новини
Покана за информационен ден на тема „Еврофондове за бизнеса“
15.08.2016

На 7 юли 2016 г. от 10.00 до 13.30 часа в Гранд Хотел София в столицата ще се проведе информационен ден на тема „Еврофондове за бизнеса“, организиран от Мастърс Бизнес Клуб в партньорство с Персонал Холдинг АД и Евроконсулта ЕООД с водещите експерти по европейски фондове Ива Евгениева и г-жа Таня Илиева.

 

Целта на събитието е да се представят възможностите за усвояване на средства от Европейските структурни и инвестиционни фондове пред представителите на бизнеса, като се конкретизират процедурите за безвъзмездна финансова помощ, отворени за кандидатстване с проекти през 2016 г.

 

Информационният ден ще бъде разделен на два основни панела – „Иновации и конкурентоспособност“ и „Меки мерки за развитие“.

 

В рамките на първия панел участниците ще получат информация за процедурите „Енергийна ефективност за МСП“, „Развитие на управленския капацитет на МСП“ и „Развитие на клъстери в България“ по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020.

 

По време на втория панел ще бъдат представени възможностите по процедурите „Обучения и повишаване на квалификацията на персонала“, „Еразмус +“ и „Еразъм за млади предприемачи“.

 

Събитието е отворено за участие за представители на бизнеса след предварителна регистрация на тел +359 899908505 и e-mail: office@mastersbusiness.club – до 12:30 ч. на 06 юли 2016 г.