Новини
Покана за посещение на изложение СЪН в Римини
11.07.2014

Италианската търговска камара в България подготвя делегация от фирми (потенциални купувачи – buyers), разполагащи с магазини, в които се предлагат градински мебели и екстериорни аксесоари.

Делегацията ще посети изложението SUN 2014, което се провежда  в периода 23 – 25 октомври 2014 г. в град Римини, Италия. Подходящи участници в делегацията са мениджъри и собственици на магазини и търговски вериги, предлагащи градински мебели и екстериорни аксесоари.

 

Организаторите поемат следните разходи на одобрените от тях фирми:

– трансфер от летищата на Болония, Анкона и Римини

–  три нощувки със закуска

–  трансфери до панаира

–  преводач за деня на срещите

–  входният билет са за сметка на организаторите.

 

Oфициална покана- изтегли

Регистрационен формуляр – изтегли

Информационна брошура – изтегли

 

Фирми, на които е било финансирано участието в предходни години, могат да се включат в делегацията за своя сметка.

Организаторите ще одобрят българските делегати на базата на събраната фирмена информация от приложения регистрационен формуляр, който следва да ни изпратите – подписан и подпечатан на двете указани места (сканиран) по електронна поща най-късно до 18 юли 2014 г.

Ще бъдат разглеждани заявки, в които е попълнена цялата изисквана фирмена информация и са подчертани кодовете на стоковите групи, които представляват интерес за Вас.

Важно условие е фирмите да разполагат с интернет сайт, от който да е видна търговската им дейност или да допълнят регистрацията с кратко представяне на търговската (дистрибуторската) им дейност на английски език.