Новини
Покана за посещение на ECOMONDO 2018
30.07.2018

Експо Бизнес Партнерс, в качеството си на официален представител на Italian Exhibition Group за България, организира бизнес делегация, която в периода 6 – 9 ноември 2018 ще посети Панаира на Римини и ще участва в В2В срещи с изложители на Екомондо – водещия в европейското Средиземноморие международен салон за зелени технологии.

 

 

Водеща тема на 22-то издание на Ecomondo ще бъде кръговата икономика, до преди няколко години само теория, а днес действаща практика в най-развитите индустриални страни, благодарение прилагането на регулации и финансиране, насърчаващи развитието й. Паралелно с Екомондо се провежда 12-то издание на Key Energy – международния салон за индустриални и урбанистични решения за енергийна ефективност; възобновяеми енергийни източници; мобилност и устойчив град. Двете топ събития ще се проведат едновременно на 129 000 квадратни метра изложбени площи, готови да посрещнат над 1 300 компании, с ниво на участие достигнало 116 000 посетители през миналата година.

 

 

Във връзка партньорството ни с организаторите получихме покана за посещение на изложението, като те поемат следните разходи:

 

  • три нощувки със закуска

  • трансферите от летището на Болоня до хотела и обратно

  •  преводач за срещите

  • ежедневните трансфери до панаира

  • входни карти.

 

 

За целта е необходимо да бъде попълнен и изпратен по електронната поща регистрационен формуляр най-късно до 25 юли 2018 г.  на адрес: office@timberchamber.com

 

 

Одобрените от организаторите участници се задължават да проведат минимум 10 срещи с предварително избрани от тях изложители. Чрез онлайн система, която ще бъде активна от 3 до 30 октомври 2018 г., участниците в делегацията ще имат достъп до профилите на всички изложители и ще могат да регистрират срещи с потенциални партньори.

 

 

Източник: БКДМП