Новини
Покана за участие в Бизнес форум с двустранни срещи между хотелиери, ресторантьори и производители на обзавеждане, козметика и текстил
27.04.2015

Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост /БКДМП/ в партньорство с Интер Експо Център организира ежегодно международни специализирани изложения за бранша – „Техномебел“ и „Светът на мебелите“, които са единствените национално представени събития за сектора, провеждащи се на територията на Р България. В рамките на изложенията се представят хотелско, офис и обзавеждане за дома, модерни технологии и техники за обработка на дървесина и производство на мебели, новости в материалите за мебелно производство, както и всичко необходимо за оборудване на дървообработващи и мебелни фабрики.

 

Следващото издание на изложенията ще се проведе в периода 21 – 25 април 2015 г., в София, Интер Експо Център

 

На 22 април 2015г. от 14:00ч. ще се проведе Бизнес форум с двустранни срещи между хотелиери, ресторантьори, архитекти и дизайнери с производители на обзавеждане, козметика и текстил.

 

В тази връзка имаме удоволствието да Ви поканим да вземете участие в срещите с български производители от мебелната, текстилната и козметичната индустрии.

 

При интерес от Ваша страна, моля да изпратите попълнена приложената регистрационна карта, в срок до 17 април 2015 г. на е-mail: r.pesheva@timberchamber.com

РЕГИСТРАЦИОННА КАРТА – изтегли

 

 Покана за свободен вход
 

 

За допълнителна информация:

Росица Пешева

Тел.: 02 / 963 42 99

Моб.: 0899 101 631

e-mail: r.pesheva@timberchamber.com