Новини
Покана за участие в Международен панаир за МСП в Китай (CISMEF), 10-13.10.2016 г.
27.07.2016

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия /ИАНМСП/ организира национално участие в Международен панаир за МСП в Китай (CISMEF), който ще се проведе в периода 10-13.10.2016 г., в гр. Гуанджоу, Китай – www.cismef.com.cn.

 

По време на 13-тото издание на CISMEF е планирано да бъдат проведени 50 съпътстващи прояви, включително форуми, двустранни бизнес срещи, промоционални прояви, тематични уъркшопи и обучения. Целта на изложбата е запознаване на китайските делови среди с продукцията от страните от Централна и Източна Европа, с възможностите за взаимни инвестиции, коопериране, технологично сътрудничество и търговия.

 

Изложбата е от общ характер и секторите, които могат да бъдат представени включват също мебели, домакински електроуреди, електроника, информационни технологии, машини и оборудване, осветителни тела, керамика, строителни материали, услуги и други.

 

Китайската страна предоставя на всяка държава-участник безплатно стандартно оборудвани щандове, осигурява безплатна реклама на националното участие и оказва съдействие при участие в съпътстващите прояви.

 

При интерес за участие в изложбата, най-късно до 08.07.2016 г. /петък/, предприятието може да подаде изискуемите документи по един следните начини:

 

§  лично в деловодството на ИАНМСП или да ги изпратят по куриер в срок до 17:30 часа на  8 юли 2016 г. на адрес: 1000 София, ул „Леге” № 2-4 или

§  да изпратят документите за кандидатстване, подписани с електронен подпис на e-mail: office@sme.government.bg в срок до 24:00 часа на 8 юли 2016 г.

 

За повече информация, молете посетете страницата на ИАНМСП: http://www.sme.government.bg/?p=33111

 

Заявка – изтегли