Новини
По покана на БКДМП ученици от ПГВАД „Христо Ботев“ участваха в технологичен семинар
01.12.2015

На 12 ноември 2015 в гр. Пловдив 23 ученика от ПГВАД "Христо Ботев" – Пловдив участваха в "Ден на италианските технологии в мебелната промишленост“, на който представители на водещи италиански компании представиха иновативните италиански технологии и материали, използвани в мебелното производство и дървообработването.  Учениците показаха нескрит интерес към презентираните новости.

 

По време на събитието екипът на БКДМП заедно с фирми от бранша представиха пред учениците актуални теми свързани със сектора. Фирмите заявиха пред ученическата аудитория необходимостта и потребността на професионални кадри, като тях. Също така фирмите споделиха големите професионални възможности за реализация в бранша.

 

Г-н Галин Господинов, председател на БКДМП и г-жа Елица Ненчева, изп. директор на БКДМП отправиха покана към ръководството и учениците на ПГВАД "Христо Ботев" за участие в Годишна конференция на браншове Мебелно производство и Дървообработване 2015, която ще се проведе на 27 ноември 2015г. в гр. Пловдив.