Новини
Представители на БКДМП бяха официални гости на международното изложение: China International Furniture Expo 2018
01.10.2018

Представители на БКДМП посетиха едно от най- големите азиатски изложения: China International Furniture Expo 2018, както и съпътстващите го събития – World Furniture Forum.

 

 

На изложбена площ от 300 000 кв.м., бяха показани тенденциите в  мебелното обзавеждане от над 120 000 участници и 2 175 доставчици.

 

 

В периода 10-12 септември бяха организирани от Китайската национална мебелна асоциация: официалното откриване на изложението и съпътстващи събития, в които участие взеха представители от 17 държави. 24-то издание на China International Furniture Expo 2018 беше посетено от представители на 155 страни.

 

 

Представители на БКДМП представиха българския мебелен бранш на китайския пазар, установявайки контакти със сходни на организацията от цял свят, сред които: Директорът на регионалните дейности на ИКЕА, Ръководителят на проекти на Асоциацията на мебелните производители в Чехия, Изпълнителният директор на Филипинската камара на мебелната индустрия, Изпълнителният директор на професионален съвет за оценка на индустрията на Хонг Конг , Заместник – председателят на Индонезийската мебелна индустрия и други.

 

 

Източник: БКДМП

Снимков материал: БКДМП, China International Furniture Expo