Новини
ПРОТЕСТНО ШЕСТВИЕ за изразяване на несъгласие с подготвяното увеличение на цената на електроенергията
30.06.2015

Национално представените работодателски организации в България, организират ПРОТЕСТНО ШЕСТВИЕ  в Стара Загора на ръководители, работници и служители за изразяване на несъгласие с подготвяното увеличение на цената на електроенергията от 01.07.2015 година,  настояване за започване на реформи в сектор енергетика и за запазване на работните места.

 

Проявата ще протече под формата на ПРОТЕСТНО ШЕСТВИЕ  /манифестация по смисъла на закона /участниците ще използват  слово, лозунги, плакати и озвучаване/

Сборният пункт за проявата ще бъде в град Стара Загора бул. Патриарх Евтимий 50, пространството между магазин „Хоуммакс“ и „Хранинвест – ХМК“ АД.

 

Протестното шествие ще започне  от сборния пункт в 11.00 часа на 26.06.2015 година и ще завърши най-късно в 13,00 часа на същото място. Планираният маршрут на шествието е следния: пешеходен преход по булевард Патриарх Евтимий до бул. Цар Симеон Велики и по бул. Цар Симеон Велики до сградата на Община Стара Загора. След престой пред сградата на Областна администрация Стара Загора /със спиране на движението по ул. Иван Шишман/ с планирано времетраене около 15 минути шествието ще се върне до сборния пункт по същия маршрут – на изток по бул. Цар Симеон Велики до булевард Патриарх Евтимий и по булевард Патриарх Евтимий до сборния пункт.

Очакваният приблизителен брой участници е около  2000 /две хиляди/ души.