Новини
Семинар на тема „Интелектуална собственост и конкурентоспособност на МСП в Европа „
13.10.2014

Патентното ведомство на Република България и европейската мрежа в подкрепа на предприемачеството Enterprise Europe Network при Фондация „Приложни изследвания и комуникации” организират семинар на тема„Интелектуална собственост и конкурентоспособност на МСП в Европа” предназначен за представители на малки и средни предприятия /МСП/, в изпълнение на грантовия договор по проекта IPorta.

Гост-лектори на семинара ще бъдат експерти от SME IPR Helpdesk в Китай и Югоизточна Азия, които ще споделят интересна и практична информация за защитата на интелектуалната собственост на  българските и европейските МСП в тези региони на света.

Семинарът ще се проведе на 29 Октомври 2014 в Представителството на Европейската комисия в България, ул. Раковски 124, София.

Семинарът има за цел да представи пред аудиторията резултатите от изпълнението на проекта IPorta  (Достъпна в Европейския съюз интелектуална собственост) /EU Accessible Intellectual Property/, с период на изпълнение 16 декември 2011 – 15 декември 2014), финансиран от Европейската комисия.

Такса за участие в семинара не се дължи!
Семинарът ще се проведе по следната Програма

За участие в семинара е необходимо да попълнете и изпратите Формуляр за регистрация

Местата за участие са ограничени до 50.

Формуляри за регистрация ще се приемат до изчерпване на местата. 
Записването ще става по реда на подадените заявки.

За повече информация можете да се свържете с:

Румяна Курукафова,телефон:  (02) 9701 428, e-mail:  rkouroukafova@bpo.bg или

Цанка Петкова, телефон: (02) 9701 441, e-mail:  tpetkova@bpo.bg

 

Източник