Новини
Стартира обучение за маркетинг в социалните медии от 11 май
11.04.2023

Браншова камара на дървообработващата и мебелната промишленост е партньор на нова инициатива от сп. Enterprise – Мастър клас социални медии (Social Media Masterclass), който ще се проведе на 11.05.2023. Специално за членовете Камарата договори 20% отстъпки за обучението, насочено към овладяване на ключови и добри практики за маркетинг в социалните медии.  Промокодът вече е изпратен по имейла.

Нашите партньори от сп. Enterprise притежават 13 години опит в организацията на събития, сега обучението им е съвместно с European Digital Experts Association / EURODEA/. Социалните медии са динамична среда, която постоянно и непрекъснато се променя. Всеки, който иска успешно да промотира бранда си в социалните мрежи, трябва да следи за тези промени.

След проведеното обучение всеки участник получава сертификат от European Digital Experts Association, който важи на територията на цяла Европа.

По време на Social Media Masterclass участниците ще научат повече за:

  • Организацията на планирането и изграждането на стратегия за кампаниите
  • Тънкости при изграждането на визуална идентичност на бранда
  • Добри практики за криейтив в социалните медии и успешно ангажиране на потребителите
  • Спецификите на отделните канали
  • Разказването на истории в социалните медии
  • Определянето на релевантни аудитории и успешното достигане до тях и др.

Повече информация за програма и лектори ще откриете тук.

Форматът на обучението е присъствен, като цената е 180 лв без ДДС. Отстъпките ще получите със специалния промокод за членове на БКДМП.