Новини
Тестване на автомобили в рамките на Годишната конференция на бранша
03.12.2015

Годишна конференция на браншовете Мебелно производство и Дървообработване 2015 г. ще се състои със специалното съдействие на „АУТО ФРАНС 3000 “ – основен представител на марките автомобили Renault, Dacia и Nissan.

Гостите на събитието ще имат възможността да тестват следните модели автомобили предоставени от компанията:

 

 

RENAULT KADJAR

 

DACIA DUSTER

 

RENAULT KANGOO

 

 

 

Ауто Франс 3000 е създадена през 2005 година, като първият официален дилър на Рено Нисан България ЕАД. Основната й дейност e продажба и сервизно обслужване на автомобили с марките Renault, Dacia и Nissan.

Други развити дейности на фирмата са: програма за цялостно управление на корпоративни автопаркове, посредством оперативен лизинг, както и покупко-продажба на употребявани автомобили от всички марки.

 

През 2014 г., компанията е отличена като „Дилър на годината“, наред със 100те най-добри дилъри на Renault в света. Тази награда е високо признание за професионализма и нивото на отдаденост на нейните служители. Мисията на компанията е да се развива и променя заедно с нуждите на своите клиенти, внедрявайки високи стандарти за качество на услугите.

 

Конференцията ще се проведе на 27 ноември в Парк-хотел "Санкт Петербург" в  гр.Пловдив. Ще се радваме, ако и вие се присъедините към едно от най-значимите за бранша събития.

 

 

 

Програма

изтегли