Новини
ТЕХНОМЕБЕЛ се провежда за 20 юбилеен път от 23 до 26 април в ИЕЦ
22.03.2024

ТЕХНОМЕБЕЛ се провежда се провежда за 20 юбилеен път от 23 до 26 април в Интер Екпо Център. На изложението отново се събират компании от дървообработването, мебелното производство, машините и оборудването за сектора. В събитието ще участват с щандове производители и дистрибутори на дървообработващи машини иоборудване, инструменти, консумативи, бояджийска и опаковъчна техника, мебелен обков и механизми,лакове, байцове, масла и др. Те представят най-новото в продуктите, услугите и технологиите в бранша.

Изложението е идеално място за нови контакти и срещи между производители на мебели,дървообработващи предприятия, търговци и дистрибутори, дизайнери, архитекти, проектанти, собственици и мениджъри на магазини. ТЕХНОМЕБЕЛ се организира на всеки 2 години. С течение на времето изложението се превърна в стратегическа точка за бранша на Балканите и Източна Европа. Последното издание събра участници отБългария, Турция, Румъния и представители на фирми от Балканите, Източна и Западна Европа.

Все още желаещите могат да се включат с щанд и изложбена площ, за повече информация може да сеобръщат към ИЕЦ на следните контакти: Десислава Николова, тел.: (02) 9655 319, email dnikolova@iec.bg; Карина Янкова, тел: +359 2 401 3278, email: kyankova@iec.bg