Новини
Участвайте в анкета за подхода „Дизайн мислене“ и приложението му в бизнеса
12.12.2022

Участвайте в интересна анкета, посветена на нова, но много важна тема: „Дизайн мисленето“ и приложението му в организациите в България.  Въпросникът е подготвен от екип преподаватели и млади учени от УНСС-София, катедра „Управление“. Дизайн мисленето (Design thinking) е креативен процес за решаване на комплексни и на пръв поглед нерешими проблеми и намиране на иновативни и нестандартни решения за тях, подходящо за собственици на компании, управители и мениджъри, които ежедневно взимат важни управленски решения.

Молим да подкрепите екипа  и да изразите Вашето мнение по тази нова за страната ни управленската теория и практика тема  „Дизайн мислене“ и да отговорите на въпросите.

Можете да попълвате директно, като кликнете на посочения по-долу линк. Ще Ви отнеме не повече от 10 минути. Молим да го направите не по-късно от една седмица, за да може екипът да обработи резултатите.

Линк за достъпване до акнкетата: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=Tp55RAa020aZ6vsLZllOG5oGfzYS0WFGl1hPG5CtkI1UN1AxNUdYUDBGREszUVI5UUFSQkpRQlYwOC4u