Новини
Участвайте в националния конкурс „Най-зелените компании в България“
07.04.2023

Участвайте в националния конкурс „Най-зелените компании в България“, който организират нашите партньори от b2b Media. Надпреварата за престижните награди вече стартира. За членовете на БКДМП са договорени специални условия, иформацията вече е изпратена по имейла. Ранното кандидатстване продължава до 21 април 2023 г.

БКДМП вярва, че едни от най-важните приоритети за браншовете са устойчивото развитие, кръговата икономика и зелените политики. Затова Камарата насърчава всички инициативи, свързани с тези теми, и подкрепяме събития, посветени на тези каузи. По тази причина бе инициирано и партньорство с b2b Media, за да се промотира дейността на бранша и компаниите, които развиват успешно своите корпоративни екологични, отговорни и устойчиви политики.

Идеята на конкурса е да бъдат отличени и надградени усилията на компании, общини, неправителствени организации, медии и конкретни личности за постигането на устойчиви цели и корпоративно-отговорни стратегии. В надпреварата могат да се включат всички фирми, които развива успешно зелени идеи, кампании, събития, инициативи или инвестиции и самоинициират действия и каузи, за да бъде средата, в която живеем безопасна и сигурна.

Конкурсът търси най-зелените компании, организации, бизнеси и личности! Участвайте активно и промотирайте дейността си – това е полезно както за вашите фирми, така и за целия бранш.

Повече информация за наградите и кандидатстването  тук: https://green.b2bmedia.bg/