Новини
Участвайте с отстъпка в инфлуенсър маркетинг клас на 28 септември
18.08.2023

БКДМ е партньор на инфлуенсър маркетинг обучението, който нашите партньори от сп. Enterprise организират на 28 септември 2023 г. Специално за членовете на Камарта договорихме отстъпка от 20%. Информация за промокода фирмите са получили вече по имейл.

Обучението ще помогне за овладяване на ключови и добри практики за тънкостите при работа с инфлуенсъри и как чрез тяхното влияние и аудитория да затвърдите посланията на бранда, който рекламирате. Най-важното за изпълнението на маркетинговите стратегии е намирането на точните инфлуенсъри и правилното структуриране на партньорствата, за да се максимизират резултатите от кампаниите.

Всеки, който умее да споделя увлекателно съдържание в социалните медии, може да се превърне в инфлуенсър.Повечето потребители, които искат да направят покупка, търсят препоръки, вкл. в социалните медии. Това е полето, където се срещат интересите на влиятелните лица и бизнеса, но това е и генераторът на най-големите рискове, ако интересите и на двете страни не бъдат правилно дефинирани.

След проведеното обучение всеки участник получава сертификат от European Digital Experts Association, който важи на територията на цяла Европа.

По време на Influencer Marketing Masterclass ще научите повече за:

Какво можете да постигнете от работата с инфлуенсъри в различните социални медии;
– На какви критерии да заложите при подбора на инфлуенсъри за вашия бизнес;
– Защо не трябва да се страхувате да работите с микроинфлуенсъри;
– Какви са рисковете пред бранда при работата с инфлуенсъри и как да ги минимизирате;
– Как да създавате истории, които продават;
– Как да се възползвате от новостите в социалните медии, за да увеличите присъствието си с помощта на създатели на съдържание.

Обучението е присъствено. Цената за участник е 180 лв без ДДС.

Повече информация за програмата ще откриете тук.