Новини
Участие в Конференция „Нови перспективи пред износа на мебели, оборудване и интериор“, 4 февруари 2016 г., гр. София
10.02.2016

Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия /ИАНМСП/, съвместно с Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост /БКДМП/ и ИКЕА организират на 4 февруари 2016 г. конференция „Нови перспективи пред износа на мебели, оборудване и интериор“ от 11:00 ч. в зала София 3, хотел „Маринела София”. Приветствени слова и откриване на форума ще бъдат отправени от г-н Любен Петров, Заместник-министър на икономиката и доц. Георги Костов, Заместник-министър на земеделието и храните. Програмата на проявата е изцяло насочена към представители на бизнеса от следните сектори: мебели и производители на дървени играчки, хартиена промишленост, домашен текстил, включително килими и подови настилки, домакински изделия от стъкло, пластмаса, алуминий, декоративни растения, детски играчки, керамика и други.

 

На Конференцията ще бъдат засегнати основни теми като: бъдещите планове на ИКЕА, търсени продукти и възможности за тяхната доставка, включително и на суров дървен материал и FSC Сертифициране в България, възможности за инвестиции, преференции и условия за сътрудничество с българските производители-потенциални доставчици от гореизложените сектори.

 

С настоящото, имам удоволствието да поканя Вас или Ваш представител да вземете участие в Конференцията.

 

Програмаизтегли

Регистрационна форма – изтегли

Покана – изтегли

Участниците ще получат информационни материали и възможност да поставят своите въпроси пред официалните лица и представителите на ИКЕА.  

 

Желаещите да участват следва да изпратят попълнена регистрационна форма на имейл v.georgieva@sme.government.bg или office@timberchamber.com в срок до 02.02.2016 г. /вторник/ . Допълнителна информация може да получите от: г-жа Вероника Георгиева, тел: 02/ 940 79 89, e-mail: v.georgieva@sme.government.bg.

 

Семинарът е безплатен и броят на участниците е ограничен!