Новини
Фирми — членове на БКДМП посетиха най – голямото изложение за мебели в Москва, Русия
15.02.2018

БКДМП организира за първи път посещение на най – голямото в гр. Москва, изложение за мебелния бранш – Mebel 2017.

 

 

Осем предствители на фирми – членове на организацията се запознаха с актуалните тенденции на пазара на мебели –  спално обзавеждане, трапезарии, дневни, детски, кухненско обзавеждане, мека мебел и фотьойли, декоративни материали и различни интериорни елементи.

 

 

29-тата Международна изложба за мебели, аксесоари и тапицерия /20-24.11.2017 г./, беше посетена от 40 000 души, а участие взеха 767 компании – участници от 28 страни, разположени на 78 000 кв.м. изложбена площ.

 

 

"МЕБЕЛ" е най-голямото индустриално изложение, което ежегодно се превръща в основното събитие на пазара на мебели в Русия и Източна Европа. Водещи производители и интериорни дизайнери на световни марки се събират за всяка есен в "Expocenter", за да демонстрират нови колекции и най-добрите модели на мебелната мода, ефективната бизнес комуникация и бизнес развитието.

 

 

Екипът на БКДМП успя да установи контакт с бъдещ партньор на организацията –  Асоциация на предприятията за мебелна и дървообработваща промишленост в Русия.

 

 

Участниците посетиха и най – големия център за обзавеждане в Москва – Мебельный центр Армада и получиха повече информация относно възможностите и спецификите на техния пазар от различните представители на руските фирми.

 

 

Ето и какво сподели предствител на една от присъстващите фирми за изложението:

 

Николай Костов, Пролайн ЕООД

 

„Посещението на Mebel 2017, Москва, оправда очакванията ми. Имах възможността да видя интересни изделия, които се различават  от познатите ни европейски. Научих какво основно се  търси от крайните клиенти в Русия и колко специфично е то. Доволен съм от мисията и посещението на изложението.”