Новини
Членовете на БКДМП могат да участват в Годишната конференция с презентационни маси
01.11.2022

Всички членове на БКДМП имат възможност да участват с презентационни маси по време на Годишната конференция. На тях нашите членове ще могат да представят пред целия бранш дейността на фирмата, с която членуват в Камарата. Членовете на БКДМП могат да заявят своето участие с презентационна маса в срок до 10 ноември 2022 г. на имейл: office@timberchamber.com.

Годишната конференция на БКДМП ще се проведе на 25-26 ноември 2022 г. в хотел „Рила“, к.к. Боровец. Програмата стартира на 25 ноември от 12:30 ч. На 25 ноември е предвидена интересна програма с участието на международни лектори. Ще бъдат споделени данни за пазара на мебели, а също и актуална информация за най-новите тенденциите в бранша. По време на официалната вечеря в ресторанта с изпълнения ще се включи популярната певица Деси Добрева.

В програмата на  26 ноември са предвидени сателитни събития и обучения.

За всички, които искат да участват в Годишната конференция на БКДМП, е важно да попълнят регистрационни форми. Срокът за подаване до 10 ноември 2022 г. Попълнените регистрационни форми трябва да се изпратят на: office@timberchamber.com и rila@rilaborovets.com.