Новини
25% ръст на посещаемостта на Светът на мебелите и Техномебел
23.04.2014

На 01.04.2014. стартира тазгодишното издание на СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ И ТЕХНОМЕБЕЛ. Събитието бе открито от Вицепремиерa по икономическото развитие г-жа Даниела Бобева, зам.-министъра на икономиката и енергетиката г-жа Анна Янева, г-н Евгений Иванов –  изпълнителен директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП ), г-н Стоян Стоянов –  председател на УС на БКДМП, г-жа Елица Ненчева – изпълнителен директор на БКДМП и г-н Ивайло Иванов – управител на Агенция Булгарреклама.

Повече от 150 изложители, сред които компании от Италия, Китай, Малайзия, Полша, Сърбия и Турция, представиха своите нови продукти и услуги на обща площ от 12 000 кв.м.

За първи път тази година 41 малки и средни фирми получиха, по инициатива на БКДМП, държавно финансиране осигурено ИАНМСП. 

Над 30 чуждестранни компании от Германия, Франция, Великобритания, Азербайджан, Мароко, Грузия, Молдова, Румъния, Белгия и други държави, установиха бизнес контакти с изложителите и посетиха няколко производствени бази.

Посещаемостта на изложенията спрямо миналата година има ръст 25%

Всеки посетител имаше възможността да гласува за Българска мебел на годината и да спечели един от петте ваучера на стойност 500 лв. за покупка на продукти от фирмите изложители.

Тазгодишните печеливши бяха изтеглени от малката Дара в присъствието на юридическо лице, а имената на късметлиите са: Боян Кехайов, Тодор Попов, Христо Димитров, Тодор Петков, Владимир Владимиров.

Галерия – тук.