Новини
5 основателни причи да посетите Експомебел
26.01.2024

Експомебел ще се проведе в периода 13-16 март 2024 г. БКДМП е съорганизатор заедно с Интер Експо Център. Ако все още не сте заявили участие, побързайте! Фирмите, които са членове на Камарата и са платили своя членски внос за 2024 г.,  се възползват от отстъпки при наемането на площ за щанд.

Ето и защо не бива да го пропускате:

  1. Най-новите тенденции в мебелното произодство и интериора

Ако посетите Експомебел ще се запознаете с тенденциите в мебелното производството и най-новите интериорни решения в обзавеждането и текстила. Можете да видите това, което утвърдени бг компании предлагат, а също така имате възможност да покажете това, което произвеждате и вие.

  1. Вдъхновение, бизнес и запознанства

Участниците в изложението имат достъп до 3 важни предимства: могат да се вдъхновят от дизайна и новите решения в обзавеждането и интериорния дизайн, да създадат нови контакти и да стартират проекти, благодарение на срещи с нови партньори от различни икономически сектори!

  1. Единствената платформа

Експомебел през годините се утвърди като единственото мебелно изложение у нас, което събира фирмите от сектора, партньори и потребители на едно място.

  1. Всичко за офиса, хотела и дома

Експомебел е платформа, която представя най-новите решения за обзавеждане както на офиси, така и на хотели и домове. На щандовете на изложителите могат да се видят корпусни и тапицирани мебели, интериорен текстил, маси и столове, офис и градински мебели, матраци и подматрачните рамки, интериорни и екстериорни решения.

  1. Широк обхват от изложители

Обхваща целия спектър в обзавеждането и интериорния дизайн. На Експомебел участват голям набор от изложители – перспективни малки и средни фирми, а също големи и утвърдени компании.

!!!За повече информация се обръщайте към Интер Експо Център: Мария Желязкова, телефон: 0884 45 04 25, е-мейл: mjeliazkova@iec.bg