Новини
Ambienta 2017, Хърватия – международен панаир на мебели, декорация и подкрепа на индустрията
12.09.2017

Загребският панаир отразява силен обрат в своите бизнес операции, насочени към редизайн на търговските панаири в съответствие с изискванията и нуждите на националната икономика.

 

 

Със собствеността, институцията и партньорството на Загреб, Хърватската икономическа камара, Хърватската търговска и занаятчийска камара, Хърватската асоциация на работодателите, Туристическия съвет на Загреб и всички компоненти на Загребския градски холдинг, Загребският панаир живее и популяризира своята мисия в сърцето на бизнес и социалната комуникация на град Загреб и Република Хърватия.

 

 

Резултатът от новия бизнес модел е иновативната концепция и комуникация на Ambienta – – международен панаир на мебели, декорация и подкрепа на индустрията .

 

 

В партньорство с Асоциацията на дървообработването в хърватската камара на икономиката, в периода  11-15 октомври 2017 г. Ambienta ще продължи представянето на многобройните възможности и предимства на дървесината като напълно естествен и възобновяем материал.

 

 

Следващото издание на Ambienta, ще се проведе в Загреб, Хърватия в периода 11 – 15.10.2017 г.

 

 

Можетеда участвате в посещението, като да попълните своята регистрационна карта и я изпратите на m.simeonova@timberchamber.com   до 08 септември 2017 г.

 

 

Не пропускайте предоставените от БКДМП възможности, които ще Ви превърнат в още по-успешни и конкурентни както на родния, така и на чуждестранния пазар.