Хетих България
Машини, Консумативи, Аксесоари / Обков, София

Hettich е един от най-големите производители на мебелен обков, който вдъхновява своите клиенти с идеи, страст и най-високо качество.

Семейната фирма с повече от 6000 служители е представена на почти всички континенти посредством 38 дъщерни дружества. Марката Hettich означава качество, иновации, близост до клиентите и надеждност – немско качество, на което можете да се доверите.

Някои от основните продукти на Hettich са пантата Sensys с вграден демпфер, Quadro водачите за скрит монтаж, групата обков за плъзгащи се врати TopLine M, L и XL, както и системите чекмеджета с двустенни царги ArciTech и InnoTech Atira.

 

Sensys – пантата с вграден демпфер

Поколението панти Sensys на Hettich съчетава завършен дизайн с усещане за лукс, което  провокира емоции. По-конкретно, пантата Sensys печели по точки най-вече благодарение на плавното, автоматично затваряне на мебелните вратички с необичайно големия ъгъл на придърпване от 35 градуса. Надежното затваряне на мебелните вратички, дори само с движение на китката, както и равномерното меко движение при затваряне са единствени по рода си на

пазара и са гарантирани в температурния диапазон от +5°C до +40°C.

 

Quadro водачите за дървени чекмеджета

Прецизност по принцип: благодарение на сачмения принцип водачът Quadro гарантира върхово представяне за дълъг период от време и най-голям комфорт за чекмеджета. Елегантно скрит под дъното на чекмеджето.

·         Продължителен комфорт на употреба благодарение на стоманени сачми;

·         Изключително прецизни плъзгачи за хармонично леко движение;

·         Всеобхватна програма за най-различни големини на чекмеджето, изисквания към дизайна и комфорт.

 

ArciTech – създадена за бъдещето

Единствен по рода си комфорт на движение, който прави качеството на високостойностните мебели осезаемо.

Извънредна стабилност за максимална свобода в оформлението при широкоплощни чела и материали и дълго продължаващо удоволствие от използване на мебелите.

Невероятно широка продуктова програма на базата на една платформа, така че може да се подходи диференцирано и индивидуално към клиентските желания.

 

InnoTech Atira  – кант с характер

Прaволинейният дизайн на InnoTech Atira се вписва във всеки дом и предлага многообразие от възможности за диференциране за чекмеджета с ниско и високо чело. Различни странични елементи като релинг, TopSide под релинга или DesignSide, цветове, ширини на гърба и водачи предлагат индивидуални решения, които могат да се реализират гъвкаво и лесно. Възможен е и лесен преход от релинг към TopSide или DesignSide. Позициите на отворите и челото на чекмеджето остават незасегнати от това. Няма граници за свободата в дизайна, защото при InnoTech Atira забележителният дизайн среща доказана техника.

 

Комфортът на плъзгащите се врати за всеки вкус

Hettich обковът за плъзгащи се врати с горно носене дава елегантни решения за фронта. В спалнята и всекидневната плъзгащите се врати са решението за пълноценно използване на гардероба. Прегледен достъп до вътрешността, без ограничаване пространството в стаята при отворени врати. Леко и тихо плъзгащи, меко затварящи се врати със Silent System.

 

Контакти
гр. София 1756, ул. “Проф. Георги Брадистилов” № 6, офис 3-3