МЕБЕЛФАБ АД
Градина, Заведения, Маси, Столове, Благоевград

MEBELFAB“ АД е създадена като дървообработващо предприятие през 1964г. Производствената база е разположена на площ от 26 000 кв. м, от които 10 000 кв. м. са помещения. През 1997 г. фабриката е приватизирана и над 97% от капитала стават собственост на частни лица. През 1998 г. е постигнат затворен производствения цикъл – от първичната преработка на суровите материали, които са от местен произход, до изработването на крайния продукт.
През 2004 и 2006 е закупено ново модерно оборудване, коeто ни позволи да произвеждаме широка гама от продукти от масивна букова дървесина. Сега акцентът на нашата производствена дейност пада върху производство на столове и маси за къщи, ресторанти и градини.
През юли 2007 г. дъщерно дружество е регистрирано в Германия – MÖBELFAB – GMBH със седалище в град Берлин, с което се стремим да реализираме пряко нашите продукти на европейските пазари.
В последните няколко години ние успешно утвърдихме в нашата работа принципа на оптимална комбинация на високо качество и конкурентни цени, което е основната предпоставка за факта, че над 90% от нашите продукти се изнасят в чужбина. Наши дългосрочни клиенти в редица страни, като Англия, Италия, Съединените щати на Америка, Израел, Испания, Гърция, Литва, Холандия, Германия др
За нас ще бъде удоволствие и голямо предизвикателство, ако заедно с вас – нашите бъдещи клиенти разработваме/доразвиваме и произвеждаме нови актуални продукти за пазара по ваш избор и дизайн.

Контакти
Благоевград, 2700 ул. "Димитър Солунски" 3