МЕБЕЛИНО ГРУП ЕООД
Баня, Бюра, Гардероби, Градина, Детски стаи, Коридор, Кухни, Маси, Матраци, Мебели от метал, Мека мебел, Нощни шкафчета, Офис мебели, Секции, Скринове, Спални и легла, Столове, Тръбна мебел, Ловеч

Mebelino.bg стартира дейността си през 2014 година и за кратко време се превърна в един от най-големите и посещавани онлайн магазини за мебели и обзавеждане в страната.

 

За доверието към нас говори големия брой клиенти, които решиха да пазаруват мебели онлайн в магазина ни и над 70 000 последователи на Facebook страницата ни.

 

От самото създаване на сайта, в концепцията ни са заложени високо качество на предлаганите мебели и грижа за клиентската удовлетвореност. В течение на времето успяхме да внедрим допълнителни функционалности: покупка на мебели на лизинг, възможност за бърза поръчка без регистрация, разширено и филтрирано търсене на мебели и матраци, специализиран колцентър. Всички тези подобрения бяха направени с цел да улеснят нашите клиенти и да превърнат онлайн пазаруването в приятно изживяване.

Данни за контакт:

тел.: 0875 344 233 (За поръчки и информация)
Email: info@mebelino.bg (За поръчки и информация)
Skype: Mebelino.bg
Facebook Page: https://www.fb.com/Mebelino.bg

сайт: http://mebelino.bg/

Работно време:
Понеделник – Петък : 09:00 до 19:00
Събота : 09:00 до 18:00
Неделя : Почивен ден

За Вас производители и вносители на Мебели
Ако предлагате качествени мебели собствено производство или внасяте такива, aко търсите надежден и коректен партньор, моля не се колебайте да се свържете с нас.
Email: office@mebelino.bg
Тел.: 0896 98 87 87

Контакти