МЕБЕЛИ ЛУДВИГ БЪЛГАРИЯ ЕООД
Аксесоари / Декорация, Баня, Бюра, Гардероби, Градина, Детски стаи, Коридор, Кухни, Маси, Матраци, Мека мебел, Нощни шкафчета, Секции, Скринове, Спални и легла, Столове, Тръбна мебел, София
Хипермаркет КОМО съществува от 15 години и печели сърцата на своите клиенти с уникално съчетание от модерни, удобни и качествени мебели на достъпни цени. СОМО е за всеки, който обича цветовете в живота и в интериора и за онези от нас, които са винаги отворени за нови идеи как да направят ежедневието си по-красиво и по-комфортно. Комо е магазин за индивидуалисти, експериментатори, поклонници на модерното и любители на красивото.
Хипермаркет КОМО е един от общо петте филиала на Австрийската верига К.Лудвиг и единственият хипермаркет за мебели и аксесоари в България. Останалите 4 шорума са позиционирани в столицата на Австрия – Виена, най-големият от които на площ над 35 000 кв.м е изложено огромно разнообразие от невероятни и модерни предложения за обзавеждането и декорацията. Асортиментът на КОМО се избира след строго съгласуване на българската страна с централата в Австрия. За хипермаркета в България се стараем да подбираме само най-качественото и модерното за нашите клиенти. Политика на фирмата е тясната работа предимно с немски и австрийски известни производители на мебели, като КОМО рашири диапазона си от 2010 година със съвместната си работа с производители от Франция, Словения или Дания. Освен изложеното в шоурума клиентите имат пълната свобода да поръчат нещо необичайно и екстравагандно според продуктовите листи, които производителите предлагат. Това само гарантира, че тяхната мебел няма да бъде разпозната, а ще бъде обект на възхищение.
Контакти
София, жк. Младост IV ул. "Околовръстен път" 267