МЕБЕЛИ ИДЕА
Аксесоари / Декорация, Баня, Бюра, Гардероби, Детски стаи, Дизайн / Интериор, Коридор, Кухни, Матраци, Мека мебел, Нощни шкафчета, Офис мебели, Секции, Скринове, Спални и легла, Столове, Хотели, Пловдив

Мебели ИДЕА отварят врати за своите клиенти през 2003 г. За десетте години, през които сме се утвърдили като една от водещите фирми на пазара за мебели в България, нашият стремеж и амбиции са насочени към един различен и модерен начин на предлагане на цялостни интериорни решения. Фирменият ни шоурум е с изложбена площ над 6000 кв.м., което ни позволява да изложим и аранжираме по възможно най-стилния, атрактивен и ефективен начин богатия асортимент от мека и корпусна мебел, текстили и аксесоари.

При нас всеки клиент ще открие своето индивидуално решение за обзавеждане на дома, офиса, градината. Екип от висококвалифицирани дизайнери и консултанти подбира с внимание към всеки детайл моделите, материите и цветовете, които да бъдат представени в нашия шоурум. Ние предлагаме комбинации, които покриват и най-високите изисквания по отношение на качество, визия, индивидуалност и вкус. Промоционалните ни предложения са уникална възможност да спестите средства и време.

Сътрудничеството ни с утвърдени и перспективни производители от България и водещи европейски фирми ни предоставя възможност да построим за вас един елегантен свят, който да устои на изпитанието на времето. Уникалното съчетаване на стил, естетика и гостоприемство дават усещането за комфорт на всеки клиент, прекрачил прага на Мебели ИДЕА.

Контакти
гр. ПЛОВДИВ, ж.к.ТРАКИЯ РУМ ТРАКИЯ, МЕБЕЛИ ИДЕА