МЕБЕЛ К ООД
Заведения, Маси, Столове, Хотели, Кюстендил

Тимекс Интернешънъл ЕООД предлага широка гама столове, кресла, барстолове, маси, шкафове и други изделия. Ние изнасяме в Холандия, Германия, Англия, Северна Ирландия, САЩ, Финландия, Италия и Гърция.

Предлагаме на клиeнтите възможност за разширяване на съществуващите продуктови линии в съответствие с техните нужди или всяка идея да бъде превърната в нов продукт. Можете да изберете тапицерски материали: платове, изкуствена и естествена кожа от нашия асортимент или да възложите поръчка с плат на клиента.

Повечето изделия от нашите колекции са подходящи както за дома, така и за търговски площи. Комплекти маси за хранене и бистро маси със столове и шкафове, бар маси и барстолове, масички с кресла предлагат на дизайнери и архитекти отлични решения за апартаменти, фоайета, хотелски стаи, кафенета, ресторанти и барове. Ние имаме и наши ексклузивни колекции, разработени от дизайнера Tom Kelley.

Новата широка продуктова гама, високото качество, лоялното и отговорно отношение към клиентите, наложи Тимекс Интернешънъл ЕООД като един от най-надеждните доставчици в региона.

Израз на доверието на нашите клиенти са поръчките за круизни кораби, обзавеждането на обекти от веригите Marriott, Hilton, Hyatt, Costa Café, TGI Fridays и други.

Нашата гъвкавост, качество, надеждност и лоялност осигуряват на клиентите конкурентно предимство.

Контакти
Гр. София 1111 ж.к. Гео Милев, ул. "Лудвиг ван Бетховен" № 12