МАТРАКС ЕООД
Дизайнерски мебели, Матраци, Мека мебел, Хотели, София

Матракс е изключителен представител на марките Magniflex и iSleep за Югоизточна Европа. Нашата мисия е да развиваме и представяме иновативни продукти и услуги, които да повишават качеството на живот на крайните потребители и да допринасят за успеха на бизнеса на нашите партньори.

 

Разработена в Италия, цялата гама от продукти Magniflex Hotel Line отговаря на най-високите международни изисквания за качество. Над 200 хотела в България, оборудвани с Magniflex Hotel Line, осигуряват на своите гости качествен сън, комфорт  и пълноценна почивка и често са препоръчвани и посещавани отново. Magniflex Hotel Line е съчетание на модерни технологии и висококачествени материали. Продуктите са създадени с грижа към околната среда и човешкото здраве. Комбинацията от изключително качество, съвършен комфорт и издръжливост има за цел да превърне Magniflex  Hotel Line в успешна и защитена инвестиция за вашия бизнес с гаранция на продуктите до 10 години. Доверявайки се на фирма Матракс, като водещ дистрибутор на матраци и аксесоари за сън, много български и чуждестранни хотелиери създават дълготрайни партньорства, някои от които продължават вече над 10 години. Сред тях са Arena di Serdica, Grand Hotel Velingrad, Metropolitan Hotel Sofia, Sense Hotel, Bristol Hotel, Hotel Central, Park Hotel Imperial, Plamena Palace, к.к. Албена, хотел Двореца Велинград, и още над 200 хотела в България, Гърция и Румъния.

 

iSleep е динамична и бързоразвиваща се марка, предлагаща матраци, възглавници и аксесоари за сън, които съчетават нови технологии, висококачествени материали и достъпна цена. Произведени във водещи европейски фабрики, продуктите с марка iSleep са иновативни и модерни, следват най-новите и добри практики в бранша и обещават здравословен сън и пълноценен живот.

Контакти
София 1404 бул. България 111, Ембаси Суитс A, етаж 2, офис 1