Хармонт ЕООД
Матраци, Мека мебел, Спални и легла, Хотели, Ямбол

Фирмата ни е специализирана в производството на матраци, легла и спални за бита и хотелско обзавеждане. Изделията ни съчетават перфектно качество и максимален комфорт. Материалите, вложени в изработката им, са екологично чисти и с доказани противоалергични свойства. Съобразили сме модните тенденции със съвременните изисквания за ортопедичност и функционалност, така че безупречният външен вид да е в унисон с основното предназначение на матрака – здравословен и спокоен сън. Благодарим ви за проявения интерес към нашата работа!
“Хегра Д” EООД е наследник на богатите традиции в мебелното производство на “Мебел Ком” – Ямбол fj 1999г. Производството на матраци се базира на модерна поточна линия на швейцарската фирма “Шпул”. Освен традиционните за българския пазар тип “Бонел” ние предлагаме и матраци от типа “Pocketed Springs”, стоманени цилиндрични пружини, индивидуално обезшумени чрез зашиване в текстилен калъф.
Тази съвременна пружинна система гарантира още по-голям комфорт, а също така и несравним анатомичен ефект.”Хегра Д” изработва легла и спални не само за бита, но и за хотелско обзавеждане. Специално за нуждите на хотелиерството е създаден типът “Матрак върху матрак”, характерен със своя комфорт и красив външен вид.

„Хегра Д” беше награден като производител на изложението „Българска мебел на годината” през 2012г  с продукт матрак „ 3 D Вентиласион”.
В предприятието е създадена система за контрол на качествата на произвежданите продукти, а в търговската мрежа логистиката спомага вие да получите най-доброто изделие в най-кратък срок.

Контакти
гр.Ямбол, ул."Ямболен" 12