ЛЕНА ДИЗАЙН ЕООД
Бюра, Гардероби, Детски стаи, Дизайн / Интериор, Дизайнерски мебели, Заведения, Коридор, Кухни, Магазини, Маси, Мебели по проект, Нощни шкафчета, Секции, Скринове, Спални и легла, Хотели, Плевен

„ЛЕНА ДИЗАЙН“  ЕООД е утвърдена фирма за дизайн и производство на мебели. Разработваме проекти за обзавеждане на жилищни и обществени помещения.
Произведените от нас мебели се отличават с високо качество на материалите и изпълнението. Постоянно следим новостите и иновациите в областта на материалите за мебелно производство, както и в дизайна на съвременния интериор, така че да можем да Ви предложим модерни и функционални решения за обзавеждане.
Основен принцип в работата на фирмата е Доволния клиент, благодарение на което са изпълнени хиляди обзавеждания за жилища, търговски обекти, офиси, заведения и др. Произвеждаме мебели за цялостно обзавеждане изключително и само по индивидуален проект. Всяка поръчка е уникална и неповторима сама по себе си. Работим с материали на водещи европейски производители на материали за мебелното производство, които в най-висока степен отговарят на изискванията за съвременен жилищен и обществен интериор. Те са здрави, екологично чисти, нетоксични, във висока степен влагоустойчиви. Това гарантира високото качество на произвежданите от нас мебели.
Поръчвайки обзавеждането на Вашето жилище, заведение, търговски обект или офис при нас, Вие имате уникалната възможност да участвате лично в проектирането и създаването на Вашите мебели, така че те в максимална степен да отговарят лично на Вашите изисквания за функционалност и външен вид. Естествено ние ще Ви насочваме и ще Ви дадем препоръки кое е подходящо и кое не, съобразно пространствените параметри на Вашето помещение, така че да бъдат спазени правилата и нормите за обзавеждане.
Нашата цел е да постигнем най-добро съотношение между качество и цена, което ни прави предпочитан партньор при изработването на обзавеждане за жилищни и обществени помещения по индивидуален проект.

Контакти
гр. Плевен, ул. „Гена Димитрова“ № 16