КАСТАМОНУ БЪЛГАРИЯ АД
Плочи / Плотове, Дървен материал, Стара Загора

Кастамону България АД е част от международната група Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi, която е световен лидер в производството на плочи от дървесни частици, МДФ плоскости, ламиниран паркет и работни плотове. Kastamonu Entegre е глобален лидер в дървопреработващата промишленост и заема челно място в сектора – първо място в Турция, четвърто място в Европа и пето място в света. От създаването си през 1969 г. Kastamonu Entegre има над половин век опит, производствени мощности в 6 държави, повече от 7000 служители и експорт към над 100 държави.
Кастамону България произвежда плочи от дървесни частици (ПДЧ) и ламинирани плочи от дървесни частици (ЛПДЧ). Портфолиото от ламинирани ПДЧ на Кастамону България се състои от 114 декора, с възможност за производство на шест различни повърхности. Колекциите са внимателно подбрани и вдъхновени от водещите международни тенденции в индустрията и с поглед към бъдещето. Богатото разнообразие от декори с модерна визия, прави колекциите предпочитани от водещите мебелни производители, които създават мебели за жилищните пространства, търговски обекти, хотели и индустриални сгради.
Всички продукти на Кастамону България са произведени в съответствие с европейските норми, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, FSC® и др.
Кастамону България предлага и всички продукти от асортимента на Kastamonu Entegre – плочи от дървесни частици (ПДЧ), ламинирани ПДЧ, МДФ, ламинирани МДФ, МДФ плочи с гланцови покрития- Evogloss, GlossMax, GlossMax Pro, Mattplus и Acrylic, лакиран ХДФ, ламиниран паркет, работни плотове, пана за врати и каси за врати.

Контакти
с. Горно Сахране