КАСТАМОНУ БЪЛГАРИЯ АД
Плочи / Плотове, Стара Загора

Кастамону България АД е част от мултинационалната компания Kastamonu Entegre, световен лидер в производството на плочи от дървесни частици, МДФ плоскости, ламиниран паркет и работни плотове. Kastamonu Entegre е глобален лидер в дървопреработващата промишленост и заема челно място в сектора – първо място в Турция, трето място в Европа и пето място в света. От създаването си през 1969 г. Kastamonu Entegre има над половин век опит, производствени мощности в 6 държави, повече от 7000 служители и експорт към над 100 държави.
Кастамону България произвежда плочи от дървесни частици (ПДЧ) и ламинирани плочи от дървесни частици (ЛПДЧ). Портфолиото от ламинирани ПДЧ на Кастамону България се състои от 100 декора, с възможност за производство на шест различни повърхности. Колекциите са внимателно подбрани и вдъхновени от водещите международни тенденции в индустрията и с поглед към бъдещето. Богатото разнообразие от декори с модерна визия, прави колекциите предпочитани от водещите мебелни производители, които създават мебели за жилищните пространства, търговски обекти, хотели и индустриални сгради.
Кастамону България притежава сертификати по ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015, ISO 45001: 2018 и FSC® и при желание на клиента можем да предложим FSC® – сертифицирани продукти (FSC® C112488). Всички продукти в дружеството се произвеждат в съответствие с европейските норми и стандарти.
Кастамону България предлага и всички продукти от асортимента на Kastamonu Entegre – плочи от дървесни частици (ПДЧ), ламинирани ПДЧ, МДФ, ламинирани МДФ, МДФ плочи с гланцови покрития- Evogloss, Glossmax, GlossmaxPro, MattPlus и Acrylic, лакиран ХДФ, ламиниран паркет, работни плотове и пана за врати. Търговските марки ламиниран паркет “Floorpan” и “Artfloor” са първите в Турция притежаващи сертификат “Blue Angel”, който удостоверява, че в производството са използвани екологично чисти материали и че продуктите не съдържат вещества, които са вредни за човешкото здраве.

Контакти
с. Горно Сахране