ИВВЕКС
Мека мебел, Стара Загора

Мебели ИВВЕКС започва  като една мечта в далечната 1992 г. търговската си дейност в един  малък гараж в града на липите и поетите – Стара Загора. През 1997 г. компанията се специализира в производството на висок клас мека мебел, а малко по-късно започва производство и на матраци.

Залагайки на качеството и добрия дизайн и запазвайки доверието на клиентите си, компанията вече над 25 години се утвърждава успешно на българския пазар, като същевременно регулярно изнася своя продукция и в други европейски страни. Фирмата има изградена добра дистрибуторска мрежа на територията на цяла България.

Производственo-търговската база на Мебели ИВВЕКС, оборудвана с най- съвременни машини, се намира в град Стара Загора и се разпростира на площ от над 10 000 кв.м.

След 15 години опит в „изкуството на съня“ Мебели ИВВЕКС създадоха новата си колекция висок клас матраци с внимание към всеки детайл. Тази колекция е плод на огромен труд, съчетан с професионализъм и най-високо качество материали, които да осигурят комфорта и почивката, от които се нуждаете!

В колекцията на Матраци ИВВЕКС може да откриете разнообразие от еднолицеви, двулицеви, топ матраци и детски матраци. Отделили са специално внимание за хората, които искат да заложат на естествените материали – ЕКО матрак Емира и ДЕТСКИ ЕКО матрах Хуба са направени от 100% естествени материали! Матраци ИВВЕКС са създатели и на първия български МАТРАК ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ с мемори пяна – PetBed,  защото комфортния сън отдавна не само човешка привилегия. Този нееечовешки матрак е истинска иновация на нашия пазар.

Матраци ИВВЕКС – създадени в България

…създадени за ТЕБ и твоя домашен любимец!

Контакти
ул. Капитан Петко Войвода 2 6010 Стара Загора, България