ЗММ ООД
Инструменти, Смолян

Режещи инструменти за дървообработващата индустрия 
ЗММ ООД поддържа широка гама от стандартните си дърворежещи инструменти като складова наличност. Това включва инструменти със запоени HW/HS пластини и инструменти с механично закрепени HW/HS пластини и ножове, системи инструменти за производство на прозорци и врати, различни профилни и хобел ножове, разнообразни HW сменяеми обръщаеми пластини и крепежни елементи за фрезовите инструменти.

Металорежещи инструменти и окомплектовка за металорежещи машини 
Предлагаме фрези за метал, райбери ръчни регулеруеми, различни видове въртящи и мъртви центри, втулки преходни, дорници присъединителни и др.

Инструменти за прозоречни системи от PVC-профили 
Произвеждаме фрезови комплекти- каса и крило, за почистване на PVC профили след заварката им, при направата на прозорци или врати. Комплекти за фрезоване на профила на кемпфера, поддържащи блокове за едноглави, двуглави и четириглави заваръчни машини, поддържащи блокове за стъклодържатели към отрезни машини.

Сервиз на инструменти
Предлагаме широка гама сервизни услуги за произведените от нас инструменти и окомплектовка. Това включва презаточване на режещите инструменти, подмяна и настройка на механично закрепените елементи в инструментите, възстановяване на инструменти. Прешлайфане на центриращите повърхнини в окомплектовката за металорежещи машини, др.

Обучение
ЗММ ООД разполага с технологични възможности и ноу-хау за да осигури възможно най-доброто обучение на Вашия екип. Ние ще обучим екипа Ви да прави най-удачния избор на работните параметри, да борави с инструментите, да настройва инструмента на машината, да замерва резултатите и да поддържа безопасността на работното място.

Предлагаме Ви първоначална и допълнителна настройка на закупените от нас инструменти към Вашата машина, както и начален пробен пуск.

Контакти
ул. Хан Аспарух 4, ПК 141, 4700 Смолян