KAMKO Furniture
Аксесоари / Декорация, Бюра, Гардероби, Детски стаи, Коридор, Кухни, Маси, Матраци, Мека мебел, Нощни шкафчета, Секции, Скринове, Спални и легла, Столове, Варна

Мебели КАМКО /Еффект-М ЕООД/ е семейна компания с 15 години опит в мебелния сектор, предоставяща пълен спектър от решения в сферата на обзавеждането и интериора. В Мебели КАМКО срещаме всяко едно клиентско предизвикателство с индивидуален подход и осигуряваме пълна гама от услуги за намиране на подходящото решение чрез високо ниво на обслужване.
В Мебели КАМКО добавяме стойност към всеки един интериорен проект като комбинираме богат опит, съвременен поглед в тенденциите и персоналните виждания и желания на нашите клиенти. Амбицирани сме да осигурим гъвкави решения както за крайни, така и за корпоративни клиенти, като предоставим внос на висококачествени мебели с богата палитра от възможности и конфигурации на всеки един продукт.
Мебели КАМКО предлага богат асортимент от мебели на водещи световни производители на мека мебел, трапезни столове и маси, тапицирани легла и матраци, кухни и корпусна мебел серийно производство и по поръчка. В портфолиото си към ХОРЕКА партньорите ние предоставяме и поръчкови решения за Outdoor от тик, синтетичен ратан или алуминий.

Контакти
Търговски Център КАМКО, бул. Сливница 160, Варна 9009