ЕВРОМАР КОМ ООД
Бюра, Гардероби, Детски стаи, Коридор, Кухни, Маси, Матраци, Мека мебел, Нощни шкафчета, Офис мебели, Секции, Скринове, Спални и легла, Столове, Тръбна мебел, София

Евромар Ком е българо – полско дружество, основано през 2004 г.. Основен предмет на дейност е внос на мебели за дома.
Държим на организираната и добра партньорска работа. Стараем се и ние, като фирма и екип да даваме най-доброто за качественото обслужване на клиентите. Защитаваме интересите на нашите партньори по всички въпроси и във всички райони.
От самото начало дружеството предлага на българския пазар висококачествени мебели за дома на конкурентни цени. Понастоящем сме предпочитан доставчик на мебели на най- големите мебелни вериги в България и на общо 115 фирми.
Основен вносител сме на марките Black Red WhiteMebinGala Mebel и внос от Украйна, Китай, както и мебели на български производители.  Селекцията на асортимента е направена основно на базата на добри цени и поддържане на мебелите в наличност.
Разполагаме с две складови бази и собствен транспорт. Изпълняваме поръчки до всички точки на страната.
Винаги сме били отворени към модерен и креативен начин на работа. Съобразяваме се с новостите на пазара и сме готови за тях. Именно за това съчетаваме добър асортимент, добри цени и добър сервиз.
Повече от 9г. се налагаме на мебелния пазар в цялата страна. Ръководството и екипа ни стоят зад принципната търговска политика на работа, и това помага за бързо и качествено обслужване .
Всяка година организираме семинар с нашите парньори с цел представяне на новия асортимент, обмяна на информация и поддържане на контакт с нашите клиенти.

Контакти
България, 1202 София, ул. Веслец 70, ет. 2