ЕВРИКА КОМЕРС ООД
Бюра, Гардероби, Градина, Детски стаи, Дизайн / Интериор, Дизайнерски мебели, Заведения, Коридор, Кухни, Маси, Мебели по проект, Мека мебел, Нощни шкафчета, Офис мебели, Секции, Скринове, Спални и легла, Столове, Хотели, Габрово

Еврика Комерс ООД е добре познат български производител на мебели. Поризводството е ориентирано към класически, традиционни и модерни мебели от дъб, череша, бук и липа. Също така от комбинация на ПДЧ или МДФ с естествен фурнир и масивна дървесина. Фирмата може да произведе почти всеки вид мебел от дърво, с прекрасен финиш, доставяйки както на търговци на едро така и на дребно мебели на изключителни цени. Фирма ‘Еврика Комерс ООД“ започва да произвежда мебели през 1997г. В самото начало производството е ориентирано към индивидуални поръчки за обзавеждане на частни домове, офиси и хотели. През 1998 започва производството на малки мебели от масивна дървесина главно за износ за Франция, Швейцария, Белгия, Холандия, Англия и др. По това време е построена фабрика за мебели която започва да функционира през Август 1999 с нови машини. От тогава успешно успява да се развие и разшири до едно сравнително високо ниво – в момента капацитета на фабриката е три 100 м3 контейнера на месец с мебели от дърво и един контейнер с тапицирани мебели.

Фирмата произвежда – мебели за спални, дневни, градински мебели, мебели за трапезарии, кухни – маси, столове, гардероби, легла, шкафове, малки мебели от масив, както и тапицирани мебели. Широката гама от продукти – почти 2000, ни позволява да предлагаме пълно обзавеждане за хотели, ресторанти и частни домове. Персоналът на фирмата включващ 60 квалифицирани работника е готов да задоволи специфичните изисквания на всеки клиент за оригиналност и високо качество на изработка. Мебелите се произвеждат по най-модерни технологии. Еврика Комерс ООД има много различни клиенти – най-дългосрочните са от Франция, Белгия, Италия, Холандия и Англия. 95% от производството се изнася за западна Европа, останалите 5% се реализират на българският пазар. Фирмата е обзавела напълно голям брой хотели в България и чужбина, както и много ресторанти, кафенета, барове, пицарии и частни домове в България, както и в цяла Европа. Фирмата има голям опит с обзавеждането на хотели като фабриката е специализирана в производството на маси, столове и корпусна мебел. Обзавели сме над 2000 хотела в България и Европа. Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2008.

Контакти
Габрово 5300 Ул. Христо Ботев 16