ДИЗАЙН ГРУП ООД
Заведения, Магазини, Офис мебели, Столове, Хотели, Бургас

„Дизайнгруп” ООД е компания за директен внос на висококачествени мебели за вътрешно и външно обзавеждане на хотели, ресторанти, заведения, апартаментни комплекси, плажове,градини и домове. Асортиментът ни включва столове, бар-столове, кресла, маси, стойки и плотове за маси, дивани и фотьойли, шезлонги и чадъри. Фирмата поддържа богато разнообразие от модели мебели за вътрешно и външно обзавеждане, в големи складови наличности, улесняващи избора, бързината и точността на покупките.

 

Екипът на “”Дизайнгруп” се гордее с безкомпромисно качество и взискателния подбор на предлаганите мебели. Колекциите отразяват последните тенденции в обзавеждането, представяйки световни имена в производството и дизайна на мебели. Продуктите са въплъщение на стремежа към съвършената комбинация между удобство, качество, дизайн и иновативност. В отговор на очакванията и на най-взискателния вкус, екипът на “Дизайн Груп”, впечатлява освен с експертни знания и със силно развития си усет за красивото. ”

 

Контакти:

Национален телефон за връзка с Дизайн Груп:  0700 11 727

Подробна информация за нашите продукти можете да получите и в шоурумите ни в Бургас, София, Варна, Пловдив и Равда със следните адреси и работно време:

-от понеделник до петък от 9.00ч до 19.00ч;

-събота от 10.00ч до 14.00ч

Контакти