ДЖИ ЕС МАЛМГРЕН ИНТЕРИЪРС ООД
Бюра, Гардероби, Градина, Дизайн / Интериор, Дизайнерски мебели, Заведения, Кухни, Магазини, Маси, Мебели по проект, Нощни шкафчета, Офис мебели, Секции, Скринове, Спални и легла, Столове, Тръбна мебел, Хотели, Добрич

GS MALMGREN INTERIORS  има страст и хващащ окото дизайн, но изработката остава от съществено значение. Ние предлагаме творчески и професионален интериорен дизайн и управление на проекти за ресторанти, закрити площадки за игра, хотели и магазини. Ние се грижим за всички фази на ремонт, строителство и дизайн на проекти, включително интериорен дизайн, снабдяване с материали,монтаж, персонализирани решения, наемане на квалифицирана работна сила, логистика и завършване на място.

GS MALMGREN INTERIORS се задвижва от дизайнерски виждания, но те са вградени в практическият опит и умения. Ние имаме дългогодишен опит с управлението на проекти и разбираме колко важно е това, че процесът се контролира от начало до край. Ние сме фокусирани върху качеството и поемаме отговорност за всички детайли в процеса на работа. Ние следваме всички стъпки в процеса лично, от фабриката до крайното решение на място.

Нашата крайна цел е, хората, които работят и развиват своите идеи в пространствата, които ние създаваме, да реагират и да се вдъхновяват от заобикалящата ги среда. Надяваме се, че те изпитват чувство на сближаване и приобщаване в рамките на създаването на направените от нас по поръчка интериорни решения.

Нашата концепция се основава на нуждите на клиентите, съчетани с нашите знания и опит в изработката и материалите. Целта е да се консултира клиента, за най-добро цялостно и завършено решение.

Контакти