ДАНА БИСИ ООД
Лакове / Бои, Лепила, Пловдив

„Дана Биси” ООД е създадена през 1991 и през повече от двадесет годишното си съществуване е извоювала стабилни позиции на пазара. Фирмата предлага продукти за лакиране, декорация, поправка и поддръжка на всички видове дървени повърхности от пода до тавана, използвани в мебелната промишленост, за дървени изделия на открито, градински мебели, дървени подове, дървени аксесоари и др.

„Дана Биси” ООД е изключителен представител за България на фирма Sirca” S.p.A.,  един от водещите производители на лакове и байцове за дърво в Италия. Продуктовия каталог на фирма Sirca” S.p.Aвключва всичко необходимо за защита и оцветявате на дървесината и алтернативните покрития, използвани в мебелната промишленост. Фирмата се стреми към запазване чистотота на околната среда. Резултат на това е серия УВ втвърдяващи продукти, с които се намалява количеството на летливи органични съединения в атмосферата, като едновременно се увеличава продуктивността. SircaS.p.Aпредлага най-ново поколение екологични продукти на водна основа, отговарящи на европейската норма EN 927 с широко приложение за употреба на открито и за професионална интериорна употреба. Качеството на продуктите е гарантирано с международен сертификат за качество ISO 9002.

„Дана Биси” ООД предлага широка гама лепила за дървени повърхности на фирма DURANTE&VIVAN, Италия. Това са лепила на основа PVA, клас D3 както и термостопяеми лепила за кантиращи машини.  DURANTE&VIVAN” е една от първите фирми в Италия, сертифицирани в своя бранш. От 1995г. притежва сертификат за качество ISO 9002.

„Дана Биси” ООД осигурява богато разнообразие от продукти за поправка, поддръжка и декорация на дъвени повърхности на фирма B.P.S, Италия – масла, вакси, китове, коректори в повече от 90 цвята, за повърхности, експлоатирани както на открито, така  и на закрито. Голяма част от продуктите са с натурален произход, безвредни за човека и околната среда и отговарят на стандарт EN71/T3.

Адрес:

„ДАНА БИСИ” ООД

www.dana-bissi.com

Офис и магазин:

гр. София, кв. „Левски В”, бл.17, вх.Г

тел. +359 2 946 75 98; факс: +359 2 946 79 51

email: rbaleva@dana-bissi.com (host.bg)

Магазини:

гр. София, кв. „Витоша”, ул. „Яна Язова” № 17

тел. +359 2 862 44 61,  +359 2 862 44 24

гр. Пловдив, ул. „Порто Лагос” №21

тел. +359 32 94 21 24

 

Контакти
гр. София, кв. „Левски В”, бл.17, вх.Г
гр. София, кв. „Витоша”, ул. „Яна Язова” № 17
гр. Пловдив, ул. „Порто Лагос” №21