Фелдер Груп България ЕООД
Машини, София

Фирма ФЕЛДЕР ГРУП БЪЛГАРИЯ ЕООД е вносител на дървоообработващи машини. Основана  2015г, като официален представител на FELDER-GROUP Австрия, производител на машини за дървообработващата промишленост с 60 годишен опит.

Felder-Group e със седалище в Hall in Tirol и е един от водещите световни доставчици на дървообработващи машини за хобито, бизнеса и индустрията.  С повече от 200 продажбени и сервизни центрове в 72 страни по света, предлага отлични дървообработващи машини под мотото „Всичко от един доставчик“.  Felder-Group  вярва в прецизността и качеството от Австрия и поради това, разработването и производството на гама от около 150 продукта  с марките Felder, Format-4 и Hammer се извършва в фабриката на компанията в Hall in Tirol в Австрия.

Ние, като част от голямото семейство на FELDER следваме политиката на фирмата, да предложим на нашите клиенти напълно отговарящи на нуждите им машини. Като част от услугите ни са доставка, монтаж  и обучение за работа, качествен гаранционнен и извънгаранционен сервиз от специлно обучени  техници.

Контакти
София 1517, бул. "Ботевградско шосе" 247, сграда Транскапитал 1, партер, М3