Д.О.М. ЕХ ООД
Машини, Консумативи, Инструменти, Аксесоари / Обков, Лепила, София

Фирма „ДОМ- ЕКС” ООД е основана през 1991г. Вече над 15 години сме на европейския и българския пазар с желанието и амбицията винаги да бъдем сред водещите фирми в областта на дървообработващата и мебелната промишленост.
Основните ни търговски партньори са известни фирми, наложили се на световния пазар със своето качество и умерени цени. ДОМ- ЕКС  търгува с фирми от цял свят- САЩ, Германия, Швеция, Италия, Русия, Турция и много други.
Наши клиенти са всички производители на мебели и дървени конструкции в България. Търговската реализация на предлаганите от нас продукти става чрез нашия централен магазин и склад в София и чрез дистрибуторите ни в България. За по- големите поръчки изпълняваме безплатни доставки на цялата територия на страната.
Служителите на „ДОМ- ЕКС” ООД имат необходимата професионална квалификация и добри познания за предлаганите продукти. Те могат да ви дадат компетентни консултации и да помагат за вземането на необходимото Ви оптимално решение. Фирмата осигурява гаранционен и извънгаранционен сервиз на всички машини, които предлага.
„ДОМ- ЕКС” ООД е член на БТПП (Българска търговско-промишлена палата) и на БКДМП (Браншова камера на дървообработващата и мебелна промишленост).  Д.О.М. – ЕКС ООД е вносител на машини и материали за дървообработващата и мебелната промишленост в България и е официален дистрибутор на някои от най-големите световни фирми в областта.

Контакти
гр. София, ул. Кюстенджа 13-15